PIRKITE INTERNETU

Micelinis vanduo - ne tik makiažo valymui

Patalpinta: 2019-07-05

Po ilgos darbo dienos ar šventės makiažo valymas ir veido plovimas su prausikliu pareikalauja nemažai laiko.

Po ilgos darbo dienos ar šventės makiažo valymas ir veido plovimas su prausikliu pareikalauja nemažai laiko. Tačiau visas šias priemones galima pamiršti su miceliniu vandeniu. Pastarasis atstos ne tik odos valymo, bet ir atgaivinimo ar makiažo pagyvinimo produktus.


Tikrai ne paprastas vanduo

Pats pavadinimas byloja, kad šiame vandenyje jau yra tam tiktų komponentų. Tai maži elementai – micelės, kurios tarsi magnetas pritraukia purvą ir riebalų perteklių. Todėl po šio kruopštaus veido valymo nebereikia tam papildomų priemonių – šis skystis pašalina net mažiausius nešvarumus ir makiažo likučius bei neleidžia veido odai išsausėti.


Ar kiekviena gali naudoti?

Jei jaučiate, kad po prausimosi su įprastais prausikliais, oda pradeda dilgčioti ar jaučiamas tempimas, greičiausiai pasirinkta priemonė neatitinka jūsų odos tipo. Esant tokiai situacijai, didėja ir rizika, kad veidas praras savo drėgmės lygį. Tad micelinis vanduo itin rekomenduojamas jautrios ir sausos odos savininkėms.

Šis vanduo pritaikomas skirtingų poreikių turinčioms odoms, todėl itin problematišką veido odą turinčios taip pat atras tinkamų sprendimų jos matizavimui, stipresniam riebalų pertekliaus pašalinimui. Papildomi sudėtyje esantys komponentai išpildo skirtingus odos poreikius, pavyzdžiui, medetkų ir ramunėlių ekstraktai ramina, o avokadų – mažina jautrumą. Tačiau jis tinka ne tik veido valymui.


Pateikiame 5 būdus, kaip micelinis vanduo, gali palengvinti kasdienius grožio ritualus:

1. Veido odos valymas. Miceliniu vandeniu tik atsikėlus ar netgi po treniruotės greitai nuvalysite nešvarumus, prakaito likučius ir atgaivinsite veido odą. Be to, jo nereikia nuplauti, tad šis valymo būdas pasitarnaus net atostogaujant nuošaliausioje gamtos apsuptyje.

2. Makiažo pašalinimas. Tam specialiai pritaikytas micelinis vanduo padės efektyviai pašalinti net ir vandeniui atsparias makiažo priemones. Taip pat šiuo skysčiu galima valyti ir makiažo šepetėlius.

3. Atgaiva karštomis vasaros dienomis. Kaip ir po intensyvios treniruotės, taip ir kaitinant vasaros saulei, ant mūsų odos susikaupia prakaitas. Bet kuriuo dienos metu jį nesunkiai pašalinsite tiesiog su miceliniu vandeniu. Be to, šis skystis tinka ne tik veidui ir kaklui, bet ir pažastims.

4. Makiažo atnaujinimas. Jei šiltomis dienomis akių makiažas išsilaikė puikiai, tačiau po dienos lekiant į vakarėlį norisi ryškesnio maskavimo, micelinis vanduo padės greitai nuvalyti makiažo pagrindą ir iškart galėsite dengti veidą iš naujo.

5. Rankų dezinfekavimas. Tokią funkciją atliekantys skysčiai dažnai sudėtyje turi alkoholio, kuris sausina odą. Jei rankos jautrios ar linkusios sausėti ir nereikia stipraus dezinfekavimo, pagelbės micelinis vanduo. Tiesiog suvilgykite juo rankas ir švelniai įmasažuokite.