PIRKITE INTERNETU

5 priežastys, kodėl verta rinktis „Camelia“ vaistinę

Patalpinta: 2021-06-17

Karantino metu ypač išaugo vaistinių vaidmuo šalyje – šiandien žmonės čia užsuka ne tik nusipirkti būtiniausių vaistų, bet ir pasitarti dėl savo sveikatos ar sulaukti emocinės paramos. Vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė džiaugiasi, kad vis daugiau gyventojų savo vaistine renkasi „Camelia“ ir apžvelgia svarbiausias priežastis, lemiančias tokį jų sprendimą.

1. Mažiausių kainų lyderė

Mažiausios kainos – tai geriausiai apibūdina vaistinių tinklą „Camelia“, kurio kasdienis tikslas yra mažų kainų politika ir galimybė klientams padėti sutaupyti.

„Pandemijos metu Lietuvos gyventojai dar didesnį dėmesį ėmė skirti ligų prevencijai, tad į vaistinę užsuka dažniau nei anksčiau. Jau ne vienerius metus savo klientams siūlome platų prekių asortimentą už mažiausias kainas. O tai ypač svarbu dabar, kai daugelį vis dar slegia nežinomybė dėl ateities ir žmonės stengiasi kuo daugiau sutaupyti“, – teigia vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė A. Budrikienė.

„Camelia“ iš kitų vaistinių tinklų respondentų buvo išskirta kaip mažiausių kainų lyderė ir 2021 m. kovo mėnesį tyrimų bendrovės „Spinter“ atliktame reprezentatyviame tyrime. Tokio įvertinimo vaistinių tinklas sulaukė iš beveik pusės (49 proc.) apklaustųjų ir beveik dvigubai aplenkė antroje vietoje likusį tinklą.

2. Didžiausios nuolaidos

Vaistinių tinklas „Camelia“ siekia padėti klientams sutaupyti ne tik užtikrinant mažas kainas, bet ir taikant specialias akcijas, kurias jau įvertino klientai. Didžioji dalis minėtame tyrime dalyvavusių apklaustųjų teigė, kad „Camelia“ siūlo geriausias nuolaidas, lyginant su kitais vaistinių tinklais.

Tyrimas tik įrodė, kad vienas svarbiausių kriterijų, pagal kurį žmonės renkasi vaistinę, yra maža kaina. Juk tai, ką sutaupysite, galėsite atsidėti šeimos biudžetui. Geriausias nuolaidas ir specialius pasiūlymus „Camelia“ vaistinėse užtikrina „Mažų kainų“ kortelė, kuria naudojasi jau daugiau nei milijonas mūsų klientų visoje Lietuvoje“, – teigia A. Budrikienė.

Turėdami „Mažų kainų“ kortelę, vaistinės klientai „Laimės valandomis“ (16–18 val.) gali įsigyti prekių iki 30 proc. pigiau. Taip pat gauti specialią 40 proc. gimtadienio nuolaidą maisto papildams ir kosmetikai bei nemokamai pasitikrinti regėjimą, pasimatuoti kraujospūdį, kūno temperatūrą, pulsą, nusistatyti veido odos būklę ir gauti nemokamą konsultaciją.

3. Išskirtinis dėmesys senjorams

Pensinio amžiaus gyventojai yra vieni pagrindinių „Camelia“ lankytojų, kuriems vaistai ir kitos su sveikata susijusios prekės yra gyvybiškai svarbios, tad jiems taikomos specialios nuolaidos. 

„Senjorai yra viena finansiškai pažeidžiamiausių grupių šalyje. Juos kas mėnesį užgula mokesčių, maisto ir kitų būtiniausių prekių išlaidos, tad vaistų įsigijimas kartais gali tapti tikru iššūkiu. Siekdami prisidėti prie lengvesnės jų kasdienybės, užtikriname geriausias kainas reikalingiausiam asortimentui ir rūpinamės jais papildomai – visuomet aptarnaujame be eilės“, – teigia „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė.

„Camelia“ vaistinėse su „Mažų kainų“ kortele apsiperkantiems senjorams visą dieną taikoma 30 proc. nuolaida maisto papildams, iki 20 proc. – vaistams, 25 proc. – kosmetikai ir iki 20 proc. – likusiam asortimentui.

4. Visada malonus aptarnavimas ir farmacinės paslaugos teikimas

Profesionalus aptarnavimas ir nuoširdus rūpestis klientais – ne mažiau svarbūs kriterijai, dėl kurių žmonės renkasi „Camelia“. Pasak A. Budrikienės, čia dirbantys specialistai ateina atidžiai išklausyti bei draugiškai patarti visais su sveikata susijusiais klausimais.

„Camelia“ vaistininkai yra draugiški ir savo darbą puikiai išmanantys profesionalai. Šių savybių visuma tapo ypač svarbi karantino metu, kai negalėdami susisiekti su savo šeimos gydytojais, klientai ateidavo į „Camelia“ vaistines ne tik apsipirkti, bet ir pasitarti dėl savo savijautos ar išsakyti nuogąstavimų. Tuomet vaistininkai juos visuomet maloniai išklausydavo, patardavo bei suteikdavo farmacinę paslaugą“, – pasakoja „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė.

Ji pratęsia, kad „Camelia“ vaistininkus geru žodžiu visuomet mini mažų miestelių gyventojai. Geriau pažinodami žmones, specialistai gali ne tik greičiau suteikti reikalingą pagalbą, bet ir pasidomėti jų artimųjų sveikata ar padiskutuoti bendromis temomis.

5. Prekiaujama ne tik vaistais

Klientai „Camelia“ vertina ir už gausų ne tik sveikatos, bet ir kosmetikos, veido bei kūno priežiūros, dekoratyvinės kosmetikos priemonių pasirinkimą.

„Vaistinėse visuomet laukiami žmonės ne tik besirūpinantys savo sveikata, bet ir grožiu. Šiandien, kai kosmetikos priemonių galima įsigyti daugelyje parduotuvių, išsirinkti sau tinkantį produktą gali būti sunku. Klientai labai vertina, kad pirkdami kosmetiką „Camelia“ vaistinėse, ne tik randa išskirtinį asortimentą, bet ir gauna profesionalią konsultaciją odos, plaukų priežiūros klausimais. Taip pat daugiau sužino apie priemonių sudedamąsias dalis, jų tarpusavio sąveiką, tad daug lengviau išsirenka jiems tinkantį produktą“, – sako A. Budrikienė.

„Camelia“ vaistinėse galima rasti kokybiškų veido, rankų, kūno ir pėdų kremų, lūpų balzamų, plaukus puoselėjančių šampūnų, kondicionierių ir kaukių. Taip pat dekoratyvinės kosmetikos priemonių kasdienai ir kiekvienai progai: makiažo pagrindų, pudrų, skaistalų, blakstienų tušų, lūpų dažų, nagų lakų ir kt.

Vaistinių tinklą „Camelia“ valdančios „Nemuno vaistinės“ generalinė direktorė A. Budrikienė tikina, kad pandemija išties pakeitė įprastą vaistinių gyvenimą – joms iš dalies teko perimti konsultacinės poliklinikos funkcijas, kurias sėkmingai vykdo iki šiol. „Net ir šiandien, situacijai gerėjant, į vaistinę klientai užsuka ne tik įsigyti medikamentų, bet ir pasikonsultuoti svarbiausiais sveikatos klausimais. Vertiname tokį žmonių pasitikėjimą ir kiek tik galime, stengiamės padėti bei patarti.“