PIRKITE INTERNETU

Kviečia tapti „Camelia“ nuolaidų klubo nariu ir kiekvieno apsipirkimo metu sutaupyti iki 20 proc.

Patalpinta: 2022-04-25

Mažiausios kainos, išskirtinės akcijos ir nuolatiniai pasiūlymai „Laimės valandų“ metu – tai tik dalis privalumų, kuriuos savo klientams siūlo „Camelia“ vaistinė. Nuo šiol prisijungus prie „Camelia“ nuolaidų klubo internete, suteikiama galimybė pasinaudoti papildomomis naudomis. 

Apsiperkant internetinėje vaistinėje www.camelia.lt, nuolaidų klubo nariams siūlomos palankesnės kainos, specialios nuolaidos, pasiūlymai kosmetikai, maisto papildams, higienos bei kitoms prekėms. Visa tai kiekvieno apsipirkimo metu leidžia sutaupyti iki 20 proc.

„Šiuo metu, kai nežinomybė dėl ateities skatina pasirūpinti savo finansiniu stabilumu, ypatingą reikšmę įgyja įvairūs taupymo sprendimai. Dėl šios priežasties nusprendėme savo klientams pasiūlyti galimybę sutaupyti apsiperkant ne tik fizinėje vaistinėje, bet ir internete. Tokiu būdu patenkiname skirtingus klientų apsipirkimo poreikius ir padedame nepatiriant didelių išlaidų pasirūpinti savimi“, – apie idėją sukurti nuolaidų klubą internete pasakoja „Camelia“ vaistinių tinklo generalinė direktorė Aušra Budrikienė.

Apsipirkimo internetu pranašumai

Taikomos išskirtinės nuolaidos ir pasiūlymai – ne vieninteliai apsipirkimo internetu pranašumai: camelia.lt greitai ir patogiai galima susipažinti su reikiamų prekių aprašymais. Šiuo metu internetinėje vaistinėje galima rasti daug naujienų, o maisto papildų bei kosmetikos prekių asortimentas nuolat pildomas naujais prekių ženklais. Be to, apsilankę šios interneto svetainės tinklaraštyje susipažinsite su vaistininkų pateikiamais atsakymais į dažniausiai užduodamus klausimus, informacija apie įvairių negalavimų gydymą ir patarimus, kurie padės atlikti gyvenimo būdo korekcijas.

„Šiuolaikiniam žmogui svarbu išmintingai leisti ne tik savo pinigus, bet ir laiką, todėl „Camelia“ vaistinė internete sukurta taip, kad viskas būtų vienoje vietoje. Neišėjęs iš namų kiekvienas gali išsirinkti ir įsigyti joje tai, ko reikia, o sutaupytą laiką skirti šeimai, draugams ar mėgstamai veiklai“, – teigia A. Budrikienė.

Kaip prisijungti prie „Camelia“ nuolaidų klubo?

Jeigu norite tapti „Camelia“ klubo nariu ir įgyti teisę naudotis papildomomis naudomis, turite susikurti vartotojo paskyrą interneto svetainėje camelia.lt. Šios paskyros lange reikia užpildyti visus privalomus laukelius, kad registracija būtų sėkminga. Be to, privalu pažymėti ir laukelį „Noriu tapti Camelia nuolaidų klubo nariu ir gauti išskirtines klubo nario nuolaidas“.

Jeigu internetinėje camelia.lt buvote sukūrę paskyrą iki 2022-02-21, jos skiltyje „Asmeninė informacija“ pažymėkite laukelį „Noriu tapti CAMELIA nuolaidų klubo nariu ir gauti išskirtines klubo nario nuolaidas“.