PIRKITE INTERNETU

Susipažinkite su „Camelia“ vaizdo klipo heroje – Reda

Patalpinta: 2022-11-11

Rugsėjo 1-ąją pasirodžiusiu vaizdo klipu pristatėme lojalumo programą žmonėms su negalia „Kartu vienas dėl kito“ ir pradėjome socialinę komunikacijos kampaniją, kuria siekiame mažinti jų patiriamą atskirtį visuomenėje. Šio vaizdo klipo herojai – tarp plazdenančių drugelių nusifilmavę žmonės su įvairiomis negaliomis. Tęsdami pažintį su jais, pristatome jums vaizdo klipo heroje tapusią Redą.

Rugsėjo 1-ąją pasirodžiusiu vaizdo klipu pristatėme lojalumo programą žmonėms su negalia „Kartu vienas dėl kito“ ir pradėjome socialinę komunikacijos kampaniją, kuria siekiame mažinti jų patiriamą atskirtį visuomenėje. Šio vaizdo klipo herojai – tarp plazdenančių drugelių nusifilmavę žmonės su įvairiomis negaliomis. Tęsdami pažintį su jais, pristatome jums vaizdo klipo heroje tapusią Redą.

Reda – gyvenimo džiaugsmu trykštanti mergina, nestokojanti gero humoro jausmo ir su  nepalaužiamu užsispyrimu siekianti savo tikslų bei svajonių. Ji dalijasi nauja patirtimi, kurią suteikė filmavimasis vaizdo klipe ir atskleidžia tai, ko siekia socialiniuose tinkluose rodydama savo kasdienybę.

„Nors man yra anksčiau tekę filmuotis, pirmą kartą tai dariau profesionalioje studijoje. Mane sužavėjo ne tik jauki atmosfera, bet ir kūrybinės filmavimo grupės dėmesys – pradedant tuo, kad jos nariai pasirūpino man reikalingais 1,24 metrų ūgio žmogui skirtais rūbais ir baigiant pagalba atsipalaiduoti prieš kameras“, – dalijasi įspūdžiais Reda.

Mergina tęsia, kad vis tik didžiausią įspūdį jai paliko filmavimo aikštelėje plazdenančių 100 skirtingų rūšių drugelių.

„Kai jauti drugelių prisilietimą, matai, kaip jie skraido visai šalia ir yra pasiekiami ranka ne tik aplanko labai šiltos emocijos, bet ir pats pasijunti kaip drugelis – laisvas ir nepriklausomas nuo to, kas vyksta aplink. Anksčiau būdama lauke niekada nepastebėdavau drugelių, o po filmavimo mačiau tik juos“, – su šypsena veide pasakoja Reda.

Viešai dalijasi kasdienybe ir kuria verslą

Mergina savo socialiniuose tinkluose dalijasi vaizdais ir istorijomis iš asmeninės kasdienybės, siekdama didinti visuomenės sąmoningumą apie tai, kad žmogus su negalia yra toks pats, kaip ir bet kuris iš mūsų.

„Dažnai tenka išgirsti klaidingų nuomonių apie tai, kad žmogus su negalia yra nepajėgus daryti nieko naudingo, dėl to yra nustumiamas į gyvenimo „paraštes“. Nors iš tikrųjų mes galime kurti sau ir kitiems bei rodyti pavyzdį. Neretai išgirstu, kad iš mano užsispyrimo, nepalaužiamo noro judėti pirmyn, siekiant užsibrėžtų tikslų bei svajonių galėtų pasimokyti ir žmonės, kurie neturi negalios. Tikiu, kad tai galima vadinti įkvėpimu ir pasitelkiu jį, norėdama keisti visuomenės požiūrį. Džiaugiuosi, jog „Camelia“ su vykdoma iniciatyva siekia daryti tą patį“, – atvirauja Reda.

Vienas svarbiausių merginos tikslų, gyvenimo variklių ir daugiausiai džiaugsmo teikiančių užsiėmimų šiuo metu, skatinančių nuolatos tobulėti – nuosavo verslo kūrimas:

„Prieš pusę metų atidariau savo rankų darbo gaminių krautuvėlę Plungėje „Redsiuva“ – siuvu plaukų gumeles ir galvajuostes iš šilko ir aksomo bei gaminu dekoratyvinius muilus. Krautuvėlėje yra ir kitų amatininkų, daugiausiai plungiškių, darbų – žvakių, padėkliukų, muilo puokščių, nertų žaislų, taupyklių iš molio, servetėlių ir rankinių. Nors didžiąją laiko dalį skiriu krautuvėlei ir jos žinomumo didinimui, taip pat stengiuosi jo skirti draugams, antrajai pusei, su kuria esame kartu du metus, ir knygoms.“

 

Reda – viena iš „Camelia“ klipo herojų. Šiuo klipu vaistinių tinklas pristatė lojalumo programą „Kartu vienas dėl kito“, skirtą žmonių su negalia patiriamoms išlaidoms mažinti, ir kartu pristatė socialinę komunikacijos kampaniją, kuria siekia didinti visuomenės supratimą apie negalią turinčius žmones.

Daugiau informacijos apie lojalumo programą „Kartu vienas dėl kito“ ir socialinę komunikacijos kampaniją  – „Camelia“ vaistinėse ir internetinėje svetainėje www.camelia.lt/kartu.