PIRKITE INTERNETU

Naujoje CAMELIA reklamoje – šypseną keliančios aktoriaus Giedriaus Savicko transformacijos

Patalpinta: 2022-05-11

„Camelia“ vaistinių tinklas pristato naują „Laimės valandų“ reklaminį klipą, kuriame aktorius Giedrius Savickas įkūnija net 4 personažus. Pagrindinė reklamos žinutė, kurią įgarsina įspūdingas kūno transformacijos demonstruojantis aktorius – kasdien nuo 16 iki 18 val. visi „Camelia“ vaistinių klientai papildomai gali sutaupyti iki 30 proc.

„Vaistinėse „Camelia“ „Laimės valandomis“ nuolaidos – viskam ir kiekvienam“, – klipo pradžioje sako įprastai atrodantis ir savo išvaizda nieko nestebinantis G. Savickas. Tačiau jau po kelių akimirkų, pasitelkus šiuolaikines technologijas, aktorius ima dinamiškai keisti savo išvaizdą, pasisvečiuodamas kūdikio, prieš kameras pozuojančios moters, raumeningo ir pasiturinčio vyrų kūnuose.

Šio klipo kūrybinė idėja – „All Caps“, kūrybos namai – „Zest“.

„Šiuo klipu siekiame nustebinti ir sudominti žiūrovus, taip pat aiškiai ir paprastai akcentuoti pagrindinę reklamos žinutę: mūsų vaistinėse papildomai sutaupyti gali visi, nes tai nepriklauso nuo žmogaus amžiaus, lyties, išvaizdos ar kitų charakteristikų. Sutaupymo rezultatams įtakos neturi ir vartotojų poreikiai ar lūkesčiai, nes nuolaidos „Laimės valandomis“ yra taikomos daugumai visoms prekių“, – sako Marketingo direktorė Kristina Veštortienė.

Remiantis reprezentatyvių „Spinter“ tyrimų rezultatais, daugelį metų šalies gyventojai „Camelia“ įvardija kaip mažiausių kainų vaistinių tinklą. Taip pat dauguma apklaustųjų teigia, kad mūsų vaistinėse siūlomos geriausios nuolaidos ir akcijos.

„Nors kas mėnesį mūsų klientams siūlome daugybę nuolaidų skirtingiems produktams, pirkėjams suteikiame dar dvi progas sutaupyti. Senjorai, pateikę Mažų kainų kortelę, bet kuriuo dienos metu gali papildomai sutaupyti iki 30 proc. O visiems kitiems, norintiems išleisti dar mažiau, siūlome pas mus apsilankyti „Laimės valandų“ metu nuo 16 iki 18 val.“, – teigia „Camelia“ vaistinių tinklą valdančios UAB „Nemuno vaistinė“ generalinė direktorė Aušra Budrikienė.

Nuolaidos maisto papildams -30%, kosmetikai – 20%, vaistams iki -10%, kitoms prekėms iki -10% taikomos perkant su „Mažų kainų“ kortele. Pasiūlymas netaikomas prekėms, kurioms taikomos kitos akcijos, nuolaidos ar pasiūlymai. Nuolaidos netaikomos mineraliniam vandeniui, dovanų kuponams, kompensuojamiesiems vaistams ir med. prekėms, perkant su kompensuojamųjų vaistų receptu.

Kviečiame žiūrėti klipą: Youtube.com