PIRKITE INTERNETU

Camelia - šeimos kortelės programos partnerė

Patalpinta: 2020-02-28

Mažų kainų vaistinių tinklas Camelia, kurio komanda pasižymi patikimumu ir draugiškumu, džiaugiasi tapusi Šeimos kortelės partneriu.

Mažų kainų vaistinių tinklas Camelia, kurio komanda pasižymi patikimumu ir draugiškumu, džiaugiasi tapusi Šeimos kortelės partneriu.

Apie šeimos kortelę

Nuo 2019 metų rugsėjo gausios ir neįgalius vaikus, nepaisant jų amžiaus, prižiūrinčios šeimos gali pasinaudoti Šeimos kortele, kuri užtikrina nuolaidas partnerių suteikiamoms prekėms bei paslaugoms. Šeimos kortelė užtikrina specialias lengvatas, paslaugas, privilegijas ar nuolaidas prekėms bei renginiams, bet neatstoja banko kortelės. Šeimos kortelės turėtojai įgyja galimybę naudotis vienkartinėmis ar daugkartinėmis kortelės partnerių nuolaidomis tiek viešajame, tiek privačiajame sektoriuje.

Kam skirta?

Šeimos kortelėmis galės naudotis gausios ir neįgalius vaikus auginančios šeimos.

Gausi šeima – tai tokia šeima, kurioje auga 3 ir daugiau vaikų, įvaikių ar nuolatinai globojamų globotinių iki 18 metų amžiaus. Į gausios šeimos gretas patenka ir pilnamečiai vaikai iki 24 metų, jei jie neturi savo vaikų ir mokosi bendrojo ugdymo mokykloje, profesinėje mokykloje pagal formaliojo ugdymo programą pirmajai kvalifikacijai įgyti ar studijuoja aukštojoje mokykloje pagal nuolatinės studijų formos programą.

Neįgalųjį slauganti ar prižiūrinti šeima – kurioje kartu su tėvais gyvena vaikas, kuriam nustatytas neįgalumo lygis arba darbingo amžiaus nesusituokęs asmuo, kuriam nustatytas specialusis nuolatinės priežiūros (pagalbos) ar specialusis nuolatinės slaugos poreikis.

Daugiau apie šeimos kortelę rasite čia -> https://seimos-kortele.lt/apie/

Kaip gauti ir naudotis?

Šeimos kortelė bus gaminama pagal Socialinės paramos šeimai informacinėje sistemoje (SPIS) nurodytus duomenis ir išsiųsta į faktinę ar deklaruotą gyvenamąją vietą. Jeigu šeimos duomenų nėra SPIS sistemoje (taip gali nutikti, jei šeima nepildė prašymo išmokai vaikui ar kitai socialinei paslaugai gauti), joje verta užsiregistruoti ir prašymą teikti nustatyta tvarka internetu www.spis.lt. Šeimai išduodama viena nemokama kortelė – ja gali naudotis visi asmenys šeimoje, kurių vardai ir pavardės nurodyti ant kortelės.

Norėdami sužinoti kaip gauti Šeimos kortelę spauskite čia -> https://seimos-kortele.lt/gauk-kortele/

Kokios nuolaidos taikomos Camelia vaistinių tinkle su Šeimos kortele?

30 proc. nuolaida maisto papildams;

25 proc. nuolaida kosmetikai;

Iki 20 proc. nuolaida kitoms prekėms;

Nuolaidos galioja iki 2020 m. birželio 30 d.

Pasiūlymai galioja kiekvieną dieną (įskaitant savaitgalius), atsižvelgiant į vaistinių „Camelia“ darbo laiką. Papildomos sąlygos: pasiūlymas netaikomas prekėms, kurioms taikomos kitos nuolaidos ar pasiūlymai, mineraliniam vandeniui, kompensuojamiesiems vaistams ir med. prekėms, perkant su kompensuojamų vaistų pasu. Pasiūlymas negalioja Camelia internetinėje vaistinėje.