PIRKITE INTERNETU

„Ferensin“ – efektyvi pagalba virškinimui už mažesnę kainą

Patalpinta: 2021-04-13

Persivalgius arba suvalgius sunkiau virškinamo maisto, gali kilti sunkumas, pykinimas, apsunkimas. Šie simptomai dažniausiai atsiranda dėl fermentų trūkumo, nes kasa nespėja pagaminti fermentų tiek, kiek reikia. Jei virškinimo sistemai reikia pagalbos – padėti gali nereceptinis vaistas „Ferensin“.

Vaistininkai pastebi, kad pacientai dėl virškinimo sutrikimų kur kas dažniau kreipiasi šventiniu laikotarpiu, šv. Velykos – viena iš progų, kai dažnai persivalgoma ir reikia vaistininko pagalbos. Be to, į „Camelia“ vaistines dėl virškinimo sutrikimų dažniau kreipiamasi ir atidarius išvykų gamtoje sezoną – ant laužo kepta mėsa neretai būna rimtas iššūkis skrandžiui.

„Ferensin“ – kasos milteliai, kurių veikliosios medžiagos yra virškinimo fermentai lipazė, amilazė ir proteazė.Jie padeda virškinti riebalus, angliavandenius ir baltymus. Virškinimo fermentų nepakankamumas gali sukelti virškinimo sutrikimus.

„Šis vaistas toks pat efektyvus kaip ir kiti tokios grupės medikamentai, tačiau „Ferensin“ pagrindinis išskirtinumas – maža kaina. Šis vaistas „Camelia“ vaistinėse vienas pigiausių iš virškinimą skatinančių preparatų, – sako „Camelia“ vaistininkė Virgilija Bečelytė.

– Su virškinimo problemomis susiduriantys ir „Ferensin“ išbandę pacientai nepastebi skirtumo tarp kitų, brangesnių ir gerai žinomų vaistų, tačiau džiaugiasi virškinimui padėję ir tuo pačiu mažiau išleidę.“

„Camelia“ vaistininkė V. Bečelytė sako, jei dėl maisto jaučiamas sunkumas, padėti gali virškinimo fermentai. „Jie padeda skaidyti svarbiausias maisto medžiagas – baltymus, angliavandenius ir riebalus bei pagreitina maisto medžiagų įsisavinimui būtinas reakcijas, – sako vaistininkė.

– Tačiau nejaučiant pagerėjimo ir simptomams kartojantis, būtina gydytojo konsultacija.“

Fermentai gali būti naudojami nuolat, kaip pakaitinė terapija, ir vieną kartą, esant dideliam mitybiniam krūviui. Vaistininkė akcentuoja, kad fermentai jautrūs aukštai temperatūrai, todėl neturėtų būti maišomi su karštu maistu ir gėrimais.

Kasos fermentai skiriami šiais atvejais:

„Ferensin" galite nusipirkti paspaudę čia