PIRKITE INTERNETU

V. Rumšas jaunesnysis susirūpino savo sveikata

Patalpinta: 2013-01-11

Antradienio vakarą aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis buvo pastebėtas viename Vilniaus miesto autobusų. Žvaigždė juo važinėjosi ne šiaip sau: žinomas vyras sužinojęs, kad „sveikatos“ autobuse galima nustatyti riebalų kiekį kūne, nusprendė atlikti šią jam dar negirdėtą procedūrą.

Antradienio vakarą aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis buvo pastebėtas viename Vilniaus miesto autobusų. Žvaigždė juo važinėjosi ne šiaip sau: žinomas vyras sužinojęs, kad „sveikatos" autobuse galima nustatyti riebalų kiekį kūne, nusprendė atlikti šią jam dar negirdėtą procedūrą.

Nuo pirmadienio 26-uoju miesto maršrutu važinėjančiame geltoname autobuse rengiama socialinė sveikatos tikrino akcija, kurios metu keleiviams atliekamos bazinės sveikatos patikros procedūros, tokios kaip kraujospūdžio matavimas, odos būklės nustatymas, kūno riebalų procentinės dalies nustatymas ar temperatūros matavimas nuotoliniu būdu. Vytautą Rumšą labiausiai suintrigavo riebalų kiekį kūne nustatantis modernus aparatas, kurį jis čia pat ir išbandė.

Aktoriaus teigimu, tokius rezultatus parodantys aparatai gali padėti apsispręsti laikytis dietos arba sportuoti, o juk tai nėra blogai. Paties V. Rumšo kūno riebalų procentinė dalis nustatyta normos ribose, todėl aktorius patikros rezultatais liko patenkintas.

Sveikatos tikrinimo akcija pritraukė ne tik nuolatinius viešojo transporto keleivius. Aktoriaus nuomone, socialinės sveikatos akcijos žmonėms padeda sutaupyti ne tik laiko, bet ir papildomų išlaidų, o taip pat primena žmonėms, kad reikia rūpintis savimi.

Geltonas „Camelia" autobusas, vykdantis socialinę sveikatos tikrino akciją mieste važinės iki pat penktadienio. Juo keleiviai keliauja nemokamai ir gali pasiekti bet kurią įprastą 26-ojo maršruto stotelę.