PIRKITE INTERNETU

Sukurkite dekoratyvinės kosmetikos rinkinius savo mylimiausioms

Patalpinta: 2019-12-06

Gruodžio mėnuo – dovanų metas. Aplink daug įvairiausių pasiūlymų, idėjų ir nuo prekių gausos gali apsisukti galva. Mes turime idėją – pasirūpinti mamos, sesers ar draugės sveika oda ir dekoratyvine kosmetika vienu metu.

Gruodžio mėnuo – dovanų metas. Aplink daug įvairiausių pasiūlymų, idėjų ir nuo prekių gausos gali apsisukti galva. Mes turime idėją – pasirūpinti mamos, sesers ar draugės sveika oda ir dekoratyvine kosmetika vienu metu.

Mūsų vaistinėse galite rasti ne tik reikalingų vitaminų ir vaistinių preparatų, tačiau ir dekoratyvinės kosmetikos, kuri yra kokybiška, žemų kainų ir pritaikyta kiekvienos moters poreikiams. Tai gali būti išsigelbėjimas toms, kurių oda linkusi į raudonį, kemšasi poros ar oda tiesiog jautri ir sudirgusi.

Turime pasiūlymų, iš ko galėtų susidaryti geriausias dovanų rinkinys. Visų pirma, kadangi dovana yra labai asmeniška – jau iš anksto reikėtų pasidomėti, koks yra žmogaus odos tipas, kuriam norite sudaryti kosmetikos dovanų rinkinį.

Jei tai riebi oda – išrinkite makiažo pagrindą, kuris turi matinį poveikį. Vaistinėje rasite tokių, kurie turi dar ir natūralių drėkinamųjų komponentų. Mineraliniai kompleksai efektyviai švelnins odą, natūralus drėkinantis komponentas apsaugos nuo dehidratacijos, o modernūs pigmentai išlygins odą, efektyviai maskuos trūkumus ir neapsunkins odos.

Taip pat nepamirškite birios pudros, kuri tobulai išlygins ir užtikrins, jog veido oda bus matinė. Galite rinktis net ir bambukinę ar ryžių profesionalią birią pudrą.

Jei oda nėra itin riebi, vertėtų rinktis priemones, kurios suteikia odai švytėjimo. Vaistinėje galite rasti giliai drėkinantį ir koreguojantį makiažo pagrindą, kuris nekemša porų, suteikia aksominį švelnumą veido odai.

Taip pat tarp pasirinkimo galimybių yra kapiliarų matomumą mažinantis arba raudonį maskuojantis makiažo pagrindas. Tokios priemonės taip pat bus išsigelbėjimas žmogui, kuriam renkate dovanų rinkinį.

Tinkamai padengus veido odą, vertėtų paryškinti akis. Vaistinėse galite rasti daug įvairaus pasirinkimo – net akių tušą, skirtą jautrioms akims. Gausu ilginančių, tankinančių ir išskirtinai riečiančių blakstienas tušų – kiekvieno poreikis bus patenkintas pagal norimą gauti efektą.

Mūsų vaistinėje kosmetikos skyrius išsiskiria spalvų gausa – akių šešėlių yra po vieną spalvą arba galite išrinkti tokią pakuotę, kurioje būtų keturių spalvų pasirinkimas pagal akių ir veido spalvą, mėgstamą lūpdažių spalvą ar naujausias tendencijas. Nebijokite ryškių akių šešėlių ar blizgumo, nes tai ateinančiais metais bus itin madinga. Ypač dominuos melsvi akių šešėlių atspalviai.

Spalvų gausa išsiskiria ir lūpų dažai – tikrai atrasite, ką įdėti į dovanų krepšelį. Ateinančiais metais bus itin populiarūs ir paprasčiausi blizgiai, ir jau klasika tapusios raudonos lūpos. Taip pat populiarios bus uogų spalvų ir vyno raudonumo lūpos.

Nudžiuginkite artimą draugę, mamą, seserį, mylimąją puikiu grožio ir sveikatos deriniu.